Adrian Veştea, despre coaliţia cu PSD: Cele două partide sunt două partide mature

Sursa foto: Adrian Veștea/Facebook
Sursa foto: Adrian Veștea/Facebook

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a declarat marţi, despre coaliţia PNL cu PSD, că cele două partide sunt două partide mature şi aceasta era coaliţia în măsură să împlinească toate reformele, el precizând că nu au apărut nici pe departe conflictele şi tensiunile care au apărut în perioada guvernării cu USR. Despre liste comune cu PSD la alegerile din 2024, ministrul a arătat că este foarte important ca fiecare partid să îşi păstreze obiectivele şi să îşi reprezinte electoratul.

Ministrul Dezvoltării a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, dacă ar prefera în continuare rocada cu PSD la guvernare sau ar alege o refacere a alianţei cu USR.

”Vn din administraţia publică şi cred că simţim cu toţii că cele două partide sunt două partide mature, în opinia mea, şi dându-mi seama de ceea ce am trait în tot parcursul ultimilor patru ani de zile, putem spune că aceasta era coaliţia în măsură să împlinească toate aceste reforme. Nu au apărut nici pe departe conflictele care au apărut şi tensiunile care au apărut în perioada guvernării cu USR, a arătat Veştea.

El a continuat: ”Putem spune astăzi că această coaliţie a reuşit să creeze stabilitate şi echilibru într-o perioadă extrem de grea la nivel la nivel mondial, fie că vorbim de războaie, fie că vorbim de creşterea preţului preţurilor la utilităţi fie că vorbim de pandemie”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: