Adrian-Victor Vevera (ICI București) / EARC: Frontierele inovației și progresului tehehologic nu cunosc limite

vevera - ici
Sursa foto: ici.ro

Adrian-Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, a participat, în calitate de vorbitor, la cea de a doua ediție a Forumului Euro-Atlantic de Reziliență, organizat de Centrul Euro-Atlantic de Reziliență (Euro-Atlantic Resilience Centre) la Palatul Parlamentului din București, se arată într-o postare pe Facebook a instituției.

„Este evident că frontierele inovației și ale progresului tehnologic nu cunosc limite. Ne concentrăm adesea pe aplicațiile terestre ale tehnologiilor emergente, însă este imperativ să le recunoaștem potențialul și în alte zone. De la nave autonome la analize avansate de date, de la soluții de energie regenerabilă la securitate cibernetică maritimă, posibilitățile sunt nelimitate. Împreună, putem valorifica puterea inovației pentru a debloca potențialul vast al spațiului maritim,” a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București.

Citiți AICI mai multe informații.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: