Skip to content
Politică

Adriana Săftoiu dă cărțile pe față: „Nu am vrut să fuzionăm cu UNPR!”

Săftoiu dă cărţile pe faţă: Nu am vrut să fuzionăm cu UNPR! Ce spune despre strategia Partidului Național Liberal pentru alegerile din toamnă.

Prim-vicepresedintele PNL Adriana Saftoiu a declarat, joi, într-un interviu acordat pentru Ziare.com, că dupa alegeri, e necesar un guvern politic, condus de un premier politic, iar „un guvern de uniune nationala cu PSD e de neacceptat”.

Mai mult, aceasta a susținut că „Nu am vrut sa fuzionam cu UNPR. Discutia a fost pentru formarea majoritatii in cateva consilii judetene si, pentru ca au fost conditii de neacceptat, am renuntat”.

Totodată, întrebată cum explică rezultatul dezamăgitor obținut de PNL la alegerile locale, Adriana Săftoiu a declarat: „Cătălin Predoiu era un candidat foarte bun, cu sanse extraordinar de mari, daca era de la inceput candidatul nostru.”

În ceea ce privește strategia pe care PNL-ul o va adopta la alegerile din toamnă, prim-vicepreședintele Adriana Săftoiu a susținut că: „Pentru noi, ca tara, sper sa facem lucruri bune in aceasta campanie. Adica sa fim proactivi, sa stam pe picioarele noastre, cand vom anunta masuri clare, coerente si substantiale sa stim unde ne ducem, sa nu facem lucruri populiste”

1 comentariu la “Adriana Săftoiu dă cărțile pe față: „Nu am vrut să fuzionăm cu UNPR!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *