Skip to content
Politică

Adriana Săftoiu, revoltată după un incident cu Poliția: Îmi este lehamite

bzi.ro

Adriana Săftoiu, purtătorul de cuvânt al PNL, a avut sâmbătă un schimb de replici cu Poliția Rutieră, atunci când agenții au oprit-o în trafic și i-au cerut să se legitimeze.

Aceasta a povestit pe Facebook că a fost oprită de polițiști, care au anunțat-o că este filtru organizat, dar n-au putut dovedi acest lucru. Săftoiu s-a arătat revoltată de atitudinea polițiștilor și de modul în care instituțiile statului funcționează: „ Si uite de asta imi este lehamite. Că nu avem curajul să modificăm STATUL care are un singur scop: să te prindă, să te ardă!”

Redăm mai jos mesajul publicat de Săftoiu pe pagina sa de Facebook:

„Veneam spre casă. Mă gândeam la una, alta când hop, politia! Soseaua Nordului! M-am obisnuit deja cu ei, dar acum eram prea cu ganduri venind de la spital, de la o prietenă. In general, am răbdare si probabil că această răbdare e un punct nevralgic. De frica autoritătii, taci ca sa nu ii superi! Imi prezint actele! ” Actul de identitate”. Scot dovada de la evidenta populatiei! ”Ce e asta?” Simt că nu imi place tonul. Recunosc functionarul de stat, de STAT ROMÂN, bucuros să te prindă. Explic calm că am buletinul expirat si ca sunt in perioada in care am depus dosarul pentru eliberarea celui nou. Stă si se tot uită. Mai rămânea să imi ceară analizele medicale. Mă satur de privirea lui si intreb: ”Dar dvs de ce m-ati oprit?” ”Nu am de ce să vă raspund”. E cam mult. ”Cum adică nu aveti de ce să imi raspundeti? E dreptul meu să aflu de ce mă verificati”. Incepe să imi pară rău că nu am fost atentă la nume când s-a prezentat. ”Care drept? Vă verific pentru că vreau. E filtru”. ”Aveti si un ordin, verificati unde vreti si cum vreti?” ” Da, si dacă mai puneti intrebari s-ar putea să mă supăr”. ” Si dacă vă supărati, ce faceti?” ” Vă dau jos din masină”. Cobor singură si ii cer să imi arate dacă are vreun ordin pentru filtru. Se apropie colegul lui. Reluăm discutia. Intre timp, probabil, ma detectează ca persoană. Colegul ii șopteste ceva. Primesc actele inapoi si rămân baltă acolo. In fata mea, inca trei masini. Nimeni nu mai e verficat. Ma intreabă un sofer: ”ce le ati spus, doamnă? ” Ne verifică, poate pică ceva”. Si uite de asta imi este lehamite. Că nu avem curajul să modificăm STATUL care are un singur scop: să te prindă, să te ardă! Un stat care te crede vinovat din start si oricum te va dovedi! Că nimeni nu e fără de greșeală, nu?! Să apaludăm statul care are o bucurie orgasmică să te dovedească la fiecare colt de stradă! Ce drepturile individului?! Te cobor din masină că asa vreau eu, statul! Prin functionarii lui!”

2 comentarii la “Adriana Săftoiu, revoltată după un incident cu Poliția: Îmi este lehamite

  1. Da, asa face Politia Romana! Iar in Instanta are dreptate si castiga pentru ca este ”organ abilitat” …tu trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat nu ei ca esti vinovat! S-a ajuns la asa ceva …si inca se poate si mai rau! Pentru ca Instanta de judecata emite asemenea justificari ale deciziei date … Presupusa prezumtie de nevinovatie se aplica doar politicienilor hoti care au dreptul la prezumtia de nevinovatie in timp ce ”prostimea” trebuie sa dovedeasca faptul ca nu e vinovata ….sac!
    Au mijloace de inregistrare video dar nu le folosesc! Pana ajungi tu in instanta …inregistrarile de la Domeniul Public sunt sterse …esti bun d eplata si cu permisul suspendat!
    Ce bine ca am plecat ….

  2. De ce tovarasa saftoiu , nu aveti c. I. ? dumneata ne-ai sfinat de 15 ai si noi n-am zis nimica ,. Conformeazate si dumneata ca doar traiesti in Romania , sau suferi de putere ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *