Skip to content
" "
Alegeri locale 2020

AEP anunţă constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile locale din 27 septembrie

Bucuresti FM

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că sâmbătă, 1 august 2020, a fost constituit Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2020, în formulă completă cu președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică și vicepreședinții instituției, Zsombor Vajda și Marian Muhuleț, cu reprezentanții partidelor politice care au ca membri cel puțin 7 senatori sau 10 deputați sau care au obținut reprezentare parlamentară la scrutinul anterior, precum și cu reprezentantul grupului minorităților naționale din Camera Deputaților.

Procesul-verbal încheiat cu ocazia constituirii Biroului Electoral Central pentru alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2020 poate fi consultat pe pagina de internet a Biroului Electoral Central http://locale2020.bec.ro.

" "

În cadrul ședinței BEC de astăzi a fost adoptată Hotărârea nr. 1/01.08.2020 privind termenele prevăzute de Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților publice locale, pentru modificrea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, pentru alegerile locale din anul 2020.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *