Skip to content
Sport

Aeromania, evenimentul perfect pentru o ieșire cu cei dragi

Aeromania este evenimentul perfect pentru o ieșire cu cei dragi: pe parcursul a trei zile, cei interesați vor putea lua parte la spectacole de acrobație aeriană, concerte live, standuri de aviaţie și multe altele.

Organizatorii au hotărât prelungirea evenimentului cu încă o zi, dar și păstrarea intrării gratuite. Astfel, în perioada 13-15 iulie, cei interesați sunt invitați să viziteze Aeroportul Tuzla pentru un weekend plin de distracție și voie bună. Printre altele, vizitatorii vor avea parte și de expoziţii de maşini de epocă, de fotografie, concursuri, food court, spaţii de joacă pentru copii, chic picnic și multe altele.

Acrobațiile aeriene, ținute pe data de 14 iulie, vor fi oferite de Jurgis Kairys, Semin Öztürk, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forţele Aeriene Române ROAF, Forţele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere şi paraşutisti, iar muzica, din nou, de Mihai Mărgineanu şi invitaţii săi.

Vineri, 13 iulie, Aeromania va organiza o conferință pe teme aviatice Pria Talks about Aviation, dar și un workshop de fotografie și o expoziţie de drone  în aer liber, în timp ce data de 15 este rezervată unui “chic picnic” pe aeroport.

PSnews este partener, alături de Casa de bijuterii Micri, Ana Hotels – Hotel Europa, Toortitzi, PRIMA TV, Rock FM, Adevărul, Nikon și alții.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *