Aeronava TAROM care va purta sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris, redenumită ”Nadia Comăneci”

foto: Facebook / Tarom
Sursa foto: Facebook / Tarom

Aeronava TAROM care va transporta sportivii români către Jocurile Olimpice de la Paris a fost redenumită ”Nadia Comăneci”, iar autograful celei mai celebre gimnaste românce din toate timpurile a fost colantat pe avion. Aeronava va deservi în continuare clienţii companiei TAROM.

”Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris, TAROM a redenumit aeronava care va purta sportivii români către capitala Franţei Nadia Comăneci, cea mai titrată gimnastă româncă din toate timpurile. Numele şi autograful Nadiei Comăneci au fost colantate pe aeronava TAROM Boeing 737-800, numită anterior «Sarmizegetuza», în onoarea deţinătoarei a cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice, în 1976 şi în 1980, şi a recordului pentru prima notă de 10 din istoria gimnasticii, la Montreal”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de compania TAROM.

”Este o onoare să mă aflu mereu aproape de ţara mea şi de sportul românesc. Mult succes la Jocurile Olimpice de la Paris!”, le-a transmis Nadia Comăneci sportivilor români.

Compania TAROM este un partener tradiţional al lotului olimpic român şi va purta ”tricolorii” şi în acest an la Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfăşura în perioada 26 iulie – 11 august.

Aceasta este prima aeronavă din flota TAROM care preia numele unui sportiv român.

Potrivit sursei citate, Nadia Comeci şi TAROM au încheiat un parteneriat prin care numele celebrei gimnaste va fi asociat cu o aeronavă B737-800 din flota companiei. Aeronava denumită ”Nadia Comăneci” va transporta sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris şi va continua să deservescă pasagerii companiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: