Skip to content
Politică

Aeroportul Ataturk și-a reînceput activitatea. Când vor fi reluate cursele Tarom

Aeroportul Ataturk s-a redeschis după recentele atentate din Turcia.

Compania TAROM va opera cursa de miercuri RO 261/262 spre Istanbul, cu decolare la ora 8,35, întrucât aeroportul internațional Ataturk a fost redeschis traficului de pasageri, informează compania, potrivit romaniatv.net.

„Ieri, la ora 24,00, am fost informați că aeroportul din Istanbul s-a închis și am anulat cursa din această dimineață RO 261/262 cu decolare la 8,35. În urma notificării primite în această dimineață că aeroportul a fost redeschis traficului de pasageri, am redeschis zborul și am anunțat pasagerii că vom opera această cursă„, a informat purtătorul de cuvânt al companiei.

Cel puțin 36 de persoane au murit și peste 100 au fost rănite într-un atentat produs marți seară la Istanbul. Atentatul a fost comis de trei kamikaze la aeroportul internațional Ataturk, au informat agențiile turce de presă.

Primele indicii conduc spre gruparea jihadistă Stat Islamic (Dáesh) ca autor al atacului terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, a spus, miercuri dimineața, premierul turc, Binali Yildirim, potrivit căruia cel puțin 36 de oameni și-au pierdut viața și multe alte persoane au fost rănite, transmit agențiile internaționale de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *