Operaţiuni reluate pe aeroportul din Munchen. Traficul feroviar, în continuare afectat

Aeroport Munchen
Sursa foto: MUC_Airport

Aeroportul din Munchen şi-a reluat operaţiunile de zbor duminică dimineaţă, la ora locală 06:00 (05:00 GMT), după ce a fost închis din cauza ninsorilor abundente, a anunţat pe site-ul său compania care operează aceste activităţi, transmite agenţia DPA.

Unele restricţii în traficul aerian sunt aşteptate în continuare, în pofida reluării activităţilor pe aeroport, a indicat compania. Pasagerii sunt rugaţi să verifice statutul zborului lor înainte de a se deplasa la aeroport. Operaţiunile de zbor au fost suspendate temporar, sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice de iarnă din landul Bavaria, situat în sudul Germaniei. Suspendarea operaţiunilor de zbor din Munchen a afectat plecările şi sosirile pe alte aeroporturi.

Spre exemplu, aeroporturile din Frankfurt şi Nurnberg au preluat aeronave care nu mai puteau zbura la Munchen, notează DPA. Ninsorile abundente au paralizat regiuni extinse din sudul Germaniei, inclusiv traficul feroviar. Potrivit unui purtător de cuvânt al operatorului feroviar german Deutsche Bahn, călătorii ar trebui să se aştepte la restricţii importante în traficul feroviar în sudul Germaniei până luni.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL