Skip to content
Politică

Afaceri dubioase la Primăria Capitalei? Contract pentru o firmă-fantomă

stelianmuscalu.ro

Un nou scandal riscă să izbucnească la Primăria Capitalei, după ce a fost atribuit un contract unei firme care nu există în Registrul Comerțului și nici la Ministerul Finanțelor.

Oficialii Primăriei au actualizat în vară lista clădirilor considerate pericol public, iar firma care n-a fost găsită în Registrul Comerțului a primit, fără licitație, un contract de peste 800.000 de lei, transmite wall-street.ro.

Compania S.C. T.C. IND Arges SRL, situata la adresa postala Str. Lucian Blaga Nr. K2, Sc. C, Apt. 71, Pitesti, judetul Arges, NU a putut fi gasita nici la Registrul Comertului, unde sunt inscrise toate companiile, nici la Ministerul de Finante. În ciuda acestui aspect, această firmă a primit un contract de 833.801 lei, fara TVA, pentru consolidarea unui bloc vechi de 100 de ani situat pe strada Ion Campineanu Nr. 9.

După mai multe verificări, s-a constatat că Primăria București a greșit numele companiei care a câștigat proiectul de sute de mii de lei. Astfel, la adresa respectiva se afla compania Trustul de Constructii Civile si Industriale (afaceri de 1,1 mil. euro in 2015), condusa de PDL-istul Stefan Lazaroiu, cunoscut si ca “Fane Bidinea”. Acesta a fost cercetat penal pentru contracte fictive cu statul de milioane de euro. Contractul cu Primaria Bucuresti ar fi inceput inca de pe vremea cand primar era Adriean Videanu, cercetat penal si el.

Citiți în continuare aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *