Skip to content
Politică

Afacerist fugar dat în urmărire generală, PRINS la Giurgiu. Condamnat definitiv cu executare

dcnews.ro

Un afacerist fugar dat în urmărire generală a fost PRINS la Giurgiu. Omul de afaceri a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare.

Mai precis, este vorba despre fostul finanţator al lui FC Braşov Ioan Neculaie. El a fost dat acum câteva zile în urmărire generală. Fostul finanţator al lui FC Braşov dispăruse de la domiciliu, în condițiile în care urma să fie încarcerat, relatează Jurnalul Național.

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv joi la doi ani de închisoare cu executare într-un dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Afaceristul a tras cu o armă de vânătoare în roţile propriei maşini când a observat că la una avea pană. Potrivit presei locale, el a făcut acest gest pentru că s-ar fi enervat pe șoferul său. În urma incidentului, la percheziţiile de acasă şi de la birou, anchetatorii au găsit arme şi muniţie care nu erau păstrate conform legii. După sentinţa de joi, poliţia l-a căutat pe milionar la domiciliu, dar nu l-a găsit.

Ioan Neculaie mai avea o condamnare din 2012, de un an și șase luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un om a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman SA, pe care afaceristul o deţinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *