Skip to content
Politică

Afirmație cutremurătoare pentru lumea Formulei 1: Nu-l vom mai vedea niciodată pe Schumacher

Observator.tv

Starea lui Michael Schumacher rămâne o enigmă. Deși fostul supercampion din Formula 1 s-a trezit din comă, el nu a părăsit în ultimii ani locuința familiei. Recent, au existat zvonuri potrivit cărora el ar urma să fie mutat.

Revista France Dimanche susține acum că a obținut mărturia unui prieten de familie, care a dezvăluit că starea lui Schumacher continuă să fie una vegetativă.

Apropiatul respectiv a mai spus că șansele că Schumacher să mai fie văzut în public pentru restul vieții sunt aproape de zero.

Un apropiat al familei Schumacher a vorbit despre starea de sănătate a fostului mare pilot din Formula 1 și a declarat sub protecția anonimatului că Michael are șanse infime să-și mai revină din comă.

„Nu putem opri oamenii din a vedea ceea ce vor să vadă. Ei își imaginează că Michael simte ceva când e familia lângă el. Dar realitatea este foarte dureroasă. Trebuie să realizăm că nu-l vom mai vedea niciodată pe Michael. Poate muri peste zece ani sau chiar mâine, fie că va suferi de ceva, fie că va avea vreo infecție”, a spus prietenul familiei Schumacher pentru revista „France Dimanche”, potrivit evz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *