Skip to content
Politică

Află care este secretul cuceritorului Borcea. Cine îl ajută să îşi atragă amantele

Află care este secretul cuceritorului Cristian Borcea. Cine îl ajută pe fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo să îşi atragă amantele.

Afacerile lui Cristian Borcea (care aduc și în prezent profituri de zeci de milioane de lei anual) sunt, cel mai probabil, adevăratul magnet pentru amantele fostului președinte de la Dinamo. Cele mai profitabile, din domeniul gazului și al transportului de combustibil, sunt trecute pe numele mamei lui Borcea și nu pot fi executate, relatează cetateanul.net.

În afară de acestea, Cristian Borcea era foarte priceput să dea „tunuri” cu firme pe care le băga în insolvenţă sau le trecea pe numele unor arabi pentru a nu-si mai plăti datoriile!
Asa s-a întâmplat cu Giotat Holding și Crimbo Prod Carn. Grupul Crimbo Gas e unul dintre puținele afaceri care nu au respectat acest tipar.

Tocmai pentru a evita să fie executat silit de creditori sau de stat, după condamnarea primită în urmă cu doi ani, Cristi Borcea a rămas doar un mic acționar în firmele care sunt acum controlate de mama sa, Elena Borcea. Altfel spus, averea sa, care atrage amantele chiar şi când se află după gratii este pe numele mamei.

Din grupul de firme Crimbo Gas a lui Cristi Borcea a mai rămas ca perlă a coroanei Crimbo Gas 2000 Pantelimon, județul Ilfov. Restul srl-urilor au fost fi închise, fie absorbite.
Citiţi mai multe AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *