Skip to content
Politică

Afla cine îi va lua locul actorului Adrian Titieni la Primăria Bristița

După ce actorul Adrian Titieni a anunţat zilele trecute că renunţă la candidatura sa din cauza proiectelor în care este angrenat, copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, va fi cel care îi va lua locul pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa

Potrivit unui comunicat, deputatul Stelian Dolha a fost validat de către Biroul Politic Judeţean.

Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud, întrunit astăzi, 2 aprilie, a validat candidatura copreşedintelui Stelian Dolha pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Votul din BPJ al PNL a fost dat după ce, în această dimineaţă, Consiliul Local de Coordonare al PNL Bistriţa, structura extinsă de conducere a organizaţiei municipale, a decis în unanimitate de voturi susţinerea copreşedintelui judeţean Stelian Dolha pentru candidatura la funcţia de primar. Candidatura susţinută de organizaţia judeţeană urmează să fie validată în Biroul Politic Naţional al PNL„, se arată în comunicatul citat de agerpres.ro.

Dolha a declarat că este decis să câştige competiţia pentru Primăria Bistriţa.

În momentul în care intru într-o cursă, intru cu convingerea că pot să o câştig. Asta e cert. Nu e o situaţie simplă cea în care se află PNL Bistriţa, dar, în calitatea mea de copreşedinte, în momentele acestea este de datoria mea să intru în această competiţie şi, mai mult decât atât, să o şi câştig. Nici nu se pune problema altfel, pentru că astăzi Bistriţa este încremenită într-un proiect de opt ani de zile şi nu se vede nimic – şi comunitatea bistriţeană cred că percepe foarte bine lucrurile acestea. Cred că schimbarea este iminentă şi ea trebuie să se întâmple„, a spus Dolha.

În prezent, Primăria municipiului Bistriţa este condusă de către social-democratul Ovidiu Creţu, care va candida în vară pentru cel de-al treilea mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *