Skip to content
Sport

Aflat în arest la domiciliu, “Pinalti” a primit o vizită neașteptată! Cine i-a batut la ușă!

La jumatatea lunii aprilie, Gheorghe Stefan a fost plasat in arest la domiciliu, asta dupa ce a fost retinut in Dosarul Microsoft. Cel poreclit “Pinalti” a declarat ca fotbalul si primaria l-au bagat la puscarie, insa chiar si asa, se pare ca fostul edil din Piatra- Neamt nu poate sta departe de sportul rege.

Aflat in arest la domiciliu, Gheorghe Stefan a avut parte de o vizita neasteptata din partea lui Angelo Massone, actualul actionar majoritar de la Ceahlaul. Din cate se pare, italianul a dat de greu si este bun de plata daca echipa retrogradeaza, conform cancan.ro.

Italianul a stat mai bine de un ceas in casa lui Stefan, acolo unde cei doi ar fi discutat despre viitorul echipei care, in acest moment, se afla cu un picior in liga secunda.

Ajuns actionar majoritar dupa ce a cumparat 55% din actiuni, Angelo Massone pare ca a dat de greu. Cancan.ro a aflat un detaliu foarte interesant legat de contractul de cedare al pachetului de 55% din actiuni dintre Mihai Apopii si Ciprian Asofroniei, pe de o parte, respectiv Alesandro Massone. In aceste conditii, ar exista o clauza conform careia, in cazul in care Ceahlaul retrogradeaza, italianul este obligat sa le plateasca fostilor actionari suma de 100.000 de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *