Skip to content
Economie Societate

AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus

gandul.info

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat joi că a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 2 octombrie, potrivit News.ro.

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 156 dosare pentru 260 autovehicule„, precizează AFM.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 23 dosare pentru 72 autovehicule (opt electrice hibride şi 64 pur electrice).

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru Programul Rabla, cât şi pentru Programul Rabla Plus se desfăşoară până la data de 11 octombrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *