Skip to content
Arad Societate

Agent șef adjunct al Poliției Rutiere din Arad, arestat pentru contrabandă cu țigări

Agentul șef adjunct din cadrul Poliției Rutiere Arad, care a fost reținut pentru contrabandă cu țigări după ce a condus o dubiță în care se aflau aproximativ 220 de baxuri cu țigări netimbrate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat că polițistul reținut pentru contrabandă cu țigări, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, a fost arestat preventiv sâmbătă.

„A fost admisă propunerea procurorilor, astfel că a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, a afirmat Andreea Ailioaie.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări este Sergiu Mârza, angajat ca agent șef adjunct în cadrul Poliției Rutiere Arad.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, polițistul nu are o funcție de comandă în cadrul instituției, ci un grad profesional.

Potrivit primelor informaţii, poliţistul ar fi condus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o dubiţă în care se aflau 220 de baxuri de ţigări, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, pe care ulterior a abandonat-o.

Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe Sergiu Mârza la scurt timp, poliţistul fiind audiat, iar apoi reţinut pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *