Skip to content
Politică

Agitația de la DNA. Orban dă de pământ cu Dragnea: A depășit orice limită! EXCLUSIV

psnews.ro

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a oferit luni o declarație pentru PSnews.ro în legătură cu agitația momentului de la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Politicianul a început într-o notă neutră, susținând că scandalul de la DNA „nu e o temă politică”.

„Există instituții care trebuie să verifice veridicitatea informațiilor prezentate, care trebuie să acționeze în baza atribuțiilor constituționale și legale”, a continuat fostul deputat.

Chestionat ce interese ale PSD ar putea sta în spatele apariției înregistrărilor de duminică seară, ex-ministrul Transporturilor a replicat: „În primul rând, nu cred că percepția oamenilor asupra justiției pot s-o facă niște înregistrări puse la dispoziție de Sebastian Ghiță sau de alții. În al doilea rând, modul în care vrea PSD să rezolve problema justiției este să și-o subordoneze politic, ca să nu mai fie deranjați liderii PSD cu probleme în justiție de procurori și de judecători – lucru cu care noi nu putem fi acord”.

În încheiere, l-am întrebat pe președintele PNL dacă – în opinia lui – liderul PSD, Liviu Dragnea, ar putea profita de acest scandal ca să aibă declarații mai îndrăznețe împotriva DNA. La rândul lui, Ludovic Orban a afirmat: „Oricum: cred că a depășit orice limită a legalității și a bunului-simț în materie de declarații și de acțiune politică (la nivelul Parlamentului și la nivel declarativ)”.

„Eu cred că avem o Constituție, avem o legislație europeană, avem practici europene, avem o serie de realizări în domeniul justiției pe care nu trebuie să le punem în umbră și nu trebuie să le încălcăm, numai din dorința unui număr restrâns de oameni politici care vor să nu mai fie deranjați de anchetele DNA-ului sau ale altor parchete”, a conchis Orban.

1 comentariu la “Agitația de la DNA. Orban dă de pământ cu Dragnea: A depășit orice limită! EXCLUSIV

  1. CHIAR CREZI CE SPUI ????… NU CRED CĂ AI PROPRIETATEA CUVINTELOR ŞI A AFIRMAŢIILOR TALE !!! EŞTI PUR ŞI SIMPLU SETAT PE GHEORGHE CONTRA FĂRĂ ARGUMENTE, FĂRĂ LOGICA !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *