Skip to content
Politică

Agitație în PNL: se cer capetele a 5 miniștri. Când ar putea avea loc remanierea

Inquam Photos / George Calin

Agitație în Partidul Național Liberal (PNL), după apariția mai multor sondaje care indică partidul pe un trend descendent. Surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că sunt tot mai mulți lideri liberali din teritoriu, care îi cer premierului schimbarea din funcție a mai multor miniștri, pe motiv că aceștia trag partidul în jos.

Printre miniștrii vehiculați că ar trebui să plece de la Palatul Cotroceni se află Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Cristina Monica Anisie, ministrul Educaţiei și Cercetării, Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Aceleași surse susțin că premierul Ludovic Orban intenționează să facă o remaniere mai amplă, imediat după ce se va încheia starea de alertă generată de COVID-19. La această oră, pe masa premierului se mai află nume precum Violeta Alexandru și Florin Cîțu.

Amintim că liberalii au scăzut în sondaje cu 15 procente de când administrează criza din sănătate, determinată de pandemia de coronavirus, potrivit unui sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale și obținut în exclusivitate de PSnews.ro.

Sondajul realizat în perioada 1-7 mai 2020, sub coordonarea sociologului Bruno Ștefan, indică faptul că PNL este cotat cu 32,7% din intenția de vot pentru alegerile locale.

„Oamenii o văd pe Anisie la fel de inadecvată în funcție cum era Dăncilă”

DETALII AICI: Un nou SONDAJ zguduie scena politică: la cât a ajuns PNL. UDMR, peste PRO România, PMP și ALDE

În exclusivitate pentru PSnews.ro, sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, a explicat că PNL scade pentru că nu are un comunicator, iar ministrul Monica Anisie „e principala ghiulea de piciorul partidului la ora actuală”.

„PNL scade pentru că nu are un comunicator. Orban nu este un comunicator, Violeta Alexandra nu este nici ea un comunicator bun, iar Anisie e principala ghiulea de piciorul PNL la ora actuală. Oamenii o văd pe Anisie la fel de inadecvată în funcție cum era Dăncilă. Ea este principalul factor care contribuie la pierderea procentelor”, a declarat sociologul.

DETALII AICI: „Oamenii o văd pe Anisie la fel de inadecvată în funcție cum era Dăncilă”. Directorul BCS, despre scăderea PNL în sondaje

 

1 comentariu la “Agitație în PNL: se cer capetele a 5 miniștri. Când ar putea avea loc remanierea

  1. Din ce am inteles eu ca pnl ascunde numarul de morti iar cifrele reale sint mult mai mari,iata o statistica a numarul de cazuri ar fi peste 61.000 de morti pe 3 luni 2020 sint preconizate pe unele site-uri pt ascunde romanilor adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *