Skip to content
Politică

Aglomerație de nedescris la vama Nădlac. Românii, umiliți să aștepte cu orele la intrarea în țară

Aglomeraţie de nedescris la Vama Nădlac. Românii care doresc să se întoarcă în ţară de sărbători sunt nevoiţi să aştepte şi câte 6 ore pentru a trece graniţa. Şi TIR-urile înaintează foarte greu, fiind aliniate pe mai mult de 3 kilometri.

Controalele au devenit mai riguroare după atentatele de la Paris.

„Nu se poate aşa ceva. Am făcut în Germania 700 de km în 6 ore şi aici 3 km în 6 ore e dezastruos”, a spus unul dintre români.

Oamenii îi acuză pe poliţiştii de la frontieră că nu îşi fac datoria, în timp ce aceştia susţin că nu fac faţă numărului mare de maşini care intră în ţară. Numai în ultimele 24 de ore au intrat în țară peste 25.000 de persoane.

Pe de altă parte, nervi şi claxoane au fost şi în Vama Petea.

Recomandarea făcută celor care întră în ţară a fost ca să aleagă si alte puncte de trecere, cum ar fi cele de la Cenad, Turnu, Varsand, Salonta, Bors, Valea lui Mihai si Sacuieni, relatează b1.ro.

2 comentarii la “Aglomerație de nedescris la vama Nădlac. Românii, umiliți să aștepte cu orele la intrarea în țară

  1. Da asa este Nadlac este un dezastru ntotal… eu m-am intors din Germania pe 24-25 decembrie 2015 dar am ales vama Cenad,recomand cu mare mare incredere,va spun sincer au fost doar 2 masini cu a mea 3… in 2 minute max am trecut..! pe cand la Nadlac coloana de masini depasea 10 km…. va recomand Cenad ,va multumesc.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *