Aglomeraţie în punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Borş

Sursa foto: Poliţia de Frontieră

Mai multe puncte de trecere a frontierei sunt aglomerate, duminică după amiază, la graniţa dintre România şi Ungaria, unde numeroase autoturisme fac formalităţile de tranzit. Cel mai aglomerat este punctul de trecere Nădlac II, unde la intrarea în ţară şoferii aşteaptă, în medie, 90 de minute. La ieşirea către Ungaria sunt coloane de autoturisme la Nădlac şi Borş unde timpul de aşteptare este de o oră.

Pe sensul de ieşire din România către Ungaria, la două puncte de trecere a frontierei timpul de aşteptare mediu este de o oră, duminică după amiază. Astfel, la Nădlac şi Borş se înregistrează aglomeraţie, timpul mediu de aşteptare pentru autoturismele care intră în Ungaria fiind de o oră. La Borş sunt deschise pe sensul de ieşire şapte artere, iar la Nădlac două, conform aplicaţiei Poliţiei de Frontieră, notează news.ro.

Tot la ieşirea din ţară către Ungaria, timpul de aşteptare pentru autoturisme este cuprins între 30 şi 60 de minute la punctele de trecere a frontierei Valcani, Nădlac II, Borş II, Săcuieni, Valea lui Mihai, Urziceni şi Petea.

La intrarea în ţară cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este Nădlac II, unde şoferii autoturismelor aşteaptă, în medie, 90 de minute pentru formalităţile vamale.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL