Aglomerație infernală la frontieră. Jumătate de milion de oameni au trecut vama în ultimele 24 de ore

sursa foto:Inquam Photos / George Călin

Aglomerație din nou la vămile din țară. Peste jumătate de milion de oameni au traversat frontierele în ultimele 24 de ore, anunță Poliția de Frontieră. Duminică după amiază cele mai aglomerate puncte de trecere sunt Petea și Urziceni, unde timpul de așteptare depășește o oră.

Peste pentru peste 520.000 de persoane, cetățeni români și străini, şi aproximativ 147.000 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera. Astfel, pe sensul de intrare în România, prin punctele de frontieră terestre, dar și prin cele aeriene și maritime (sosiri din state non Schengen) au fost efectuate formalitățile de intrare în țară pentru 194.537 persoane. Totodată, au intrat în țară 54.411 mijloace de transport.

Cele mai aglomerate puncte de trecere a frontierei duminică după amiază sunt Petea şi Urziceni, la graniţa cu Ungaria, unde şoferii care ies din ţară aşteaptă mai bine de o oră pentru formalităţile de frontieră. În timp ce la Nădlac și Giurgiu autoturismele aşteaptă peste 30 de minute pentru a ieşi din ţară.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: