Skip to content
Societate

Aglomerație infernală pe A2: rute alternative pentru Autostrada Soarelui la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

telegrafonline.ro

Poliţiştii acţionează luni, 8 iunie, în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, având în vedere aglomeraţia care s-a creat în minivacanţa de Rusalii. Turisţii care au petrecut în weekend pe litoral se vor întoarce astăzi acasă.

Întrucât sunt aşteptate valori ridicate de trafic pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui, şoferii sunt sfătuiţi să ia în calcul următoarele rute alternative: DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti şi A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.

Pe tronsoanele autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa pe care circulaţia se desfăşoară restricţionat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă sunt: km. 27 – 36, Cernica, IF – Fundulea, CL şi km. 84+120 m – 91+750 m, Drajna Nouă, CL.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

De asemenea, aceştia trebuie mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *