Aglomeraţie la ieşirea din ţară spre Ungaria. Timpul de aşteptare pentru formalităţile vamale depăşeşte o oră

Sursa foto: Vama Nădlac

Coloane de maşini s-au format, sâmbătă după-amiază, în mai multe puncte de trecere a frontierei, şoferii care vor să treacă cu autoturismele din România în Ungaria fiind nevoiţi să aştepte şi o oră şi jumătate pentru formalităţile vamale.

Cele mai aglomerate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt, sâmbătă după-amiază, cele de la Urziceni şi Petea, unde s-au format coloane de maşini, iar şoferii de autoturisme aşteaptă o oră şi jumătate pentru a ieşi din ţară.

Aglomerate sunt şi cele două puncte de trecere a frontierei de la Nădlac. La Nădlac I timpul de aşteptare este de 80 de minute, în timp ce la Nădlac II autoturismele aşteaptă 40 de minute pentru a trece graniţa.
Aglomeraţie este şi la vama Borş II, dar şi la Cenad unde timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară este de 50 de minute, în timp ce în punctele de trecere a frontierei de la Valea lui Mihai, Săcuieni, Borş şi Turnu timpul de aşteptare este de jumătate de oră pentru autoturisme.
Pe graniţa cu Bulgaria, la Giurgiu şi Ostrov timpul de aşteptare pentru autoturismele care vor să iasă din ţară este de 50 de minute, respectiv 40 de minute, în timp ce la Vama Veche şi Negru Vodă se aşteaptă jumătate de oră, conform datelor furnizate de aplicaţia online a Poliţiei de Frontieră.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: