Skip to content
Giurgiu Societate

Aglomeraţie la Vama Giurgiu. CNAIR: Bulgarii nu au capacitatea adaptată unui volum mare de maşini

Traficul este îngreunat, luni, la ieşirea din ţară prin Vama Giurgiu, din cauza numărului mare de maşini şi a faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitatea adaptată unui volum mare de autovehicule, anunţă CNAIR. Compania precizează că lucrează pe patru benzi şi ar mai putea deschide una, dacă situaţia impune.

Potrivit CNAIR, la această oră, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează coloane mari de autoturisme pe sensul de ieşire din România înspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme şi a faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptată volumului mare de trafic, scrie news.ro.

CNAIR precizează că lucrează pe patru benzi, iar dacă situaţia o va impune va deschide o bandă suplimentară, astfel încât traficul de autoturisme să poată fi fluidizat cat mai repede.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că facem toate demersurile necesare pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii normale„, spun reprezentanţii CNAIR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *