Skip to content
Societate

Aglomerație pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanța, dar și pe DN 39 Constanța – Mangalia. Cât timp așteaptă românii să ajungă pe litoral

news.ro

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că valorile de trafic sunt în creștere pe A2, pe sensul București – Constanța, dar și pe DN 39, Constanța – Mangalia, potrivit B1tv.ro.

Pentru moment însă nu sunt semnalate porțiuni pe care traficul să se desfășoare în coloană.

Aglomerație pe drumul spre litoral

„Valorile de trafic sunt în creștere pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, însă nu sunt semnalate tronsoane cu circulație în coloană.

Trafic intens este și pe DN 39 Constanța – Mangalia, circulându-se în coloană între stațiunile Eforie Nord și Agigea”, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Cum se circulă pe DN 1, București – Brașov

Totodată, Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că la oră – 16:00, valorile de trafic pe DN1 București-Brașov erau următoarele:

Centura de Vest a municipiului Ploiești: coloană în mișcare pe sensul de mers București către Brașov, de la intersecția cu sensul giratoriu dintre DN1 cu DN1A până la intersecția cu sensul giratoriu dintre DN1 cu DJ 129G;

Comarnic: coloană în mișcare pe sensul către Brașov, de la km. 102 (localitatea Nistorești) la km. 107;

Stațiunile Sinaia și Bușteni : trafic intens pe sensul de urcare, fiind formată coloană în mișcare între km. 123-131. Pe sensul către București, aglomerație este de la limita cu județul Brașov până în zona centrală a stațiunii Bușteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *