Skip to content
Societate

Aglomeraţie pe DN 1: Poliţiştii au instituit filtre la Dârste, Predeal şi Râşnov şi recomandă şoferilor ruta alternativă pe DN 1 A

facebook pro infrastructura

Poliţiştii au instituit filtre, duminică, la Dârste, Predeal şi Râşnov, din cauza aglomeraţiei de pe Dn 1. Echipajele recomandă şoferilor ruta alternativă pe DN 1 A.

”Începând cu ora 12,30 la Dârste (municipiul Braşov), în Staţiunea Predeal la intersecţia DN1 cu DN73A şi la Râşnov (intersectia DN73 cu DN73A), s-au instituit dispozitive de dirijare şi de informare a participanţilor la trafic cu privire la valorile ridicate de pe DN1. Pentru evitarea aglomeraţiei se recomandă ruta alternativă DN1A – Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploieşti”, a transmis, duminică, IPJ Braşov.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

”La planificarea călătoriei, luaţi în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puţin aglomerate decât arterele principale”, a transmis IPJ Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *