Skip to content
Economie Societate

Agricultura de precizie, subiectul unei dezbateri cu invitați internaționali. Când și unde are loc evenimentul

Future Farming

Toți fermierii din România interesați să descopere ultimele inovații și noutăți în domeniul tehnologiilor agricole sunt invitați la cea de-a treia ediție a forumului AGRICULTURA DE PRECIZIE, ce va avea loc în București, pe 27 februarie 2019, la World Trade Center Bucharest.

Invitatul special al evenimentului va fi JACOB VAN DEN BORNE, unul dintre pionierii agriculturii de precizie din Olanda, prezent pentru prima dată în România, arată agrointel.ro.

Vizionar, deschis spre nou și dornic să împărtășească din experiența sa, Jacob este și membru activ în grupul de lucru dedicat agriculturii de precizie din cadrul Comisiei Europene (EIP-AGRI).

Digitalizarea industriilor reprezintă o prioritate la nivelul UE, cu atât mai mult, în cazul agriculturii pentru care se discută finanțări speciale în noua Politică Agricolă Comună 2021 – 2027. De asemenea și pentru România în cadrul președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, modernizarea sectorului agricol prin digitalizare a fost declarată ca pilon prioritar.

AGRICULTURA DE PRECIZIE este unica platformă de lucru și discuții din România dedicată agriculturii de precizie. Evenimentul propune o agendă completă, ce va include Conferință, AgTech Show și Business Cocktail:
➡ în cadrul conferinței, vor fi dezbătute beneficiile aplicării tehnologiei în agricultură, oferind totodată și exemple practice din sectorul vegetal, horticol și zootehnic;
➡ expoziția va reuni furnizori de soluții și servicii dedicate tehnologizării și dezvoltării fermelor;
➡ seara se va încheia cu socializare între cei peste 150 de participanți și o festivitate de premiere a unor fermieri români vizionari, aplicatori ai tehnologiilor de precizie.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agrointeligența și în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR), Uniunea Naţională de Ramură a Cooperativelor din Sectorul Vegetal, Asociația Națională a Tinerilor Producători Agricoli din România (ANTPAR), Holstein România, CCIFER – Camera de Comerț Română Franceză și Ambasada Olandei în România.

Detalii complete despre de program, vorbitori și înregistrare sunt disponibile AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *