Skip to content
Sport

Ai card ING? Trebuie să știi asta!

wsj.com

Toți utilizatorii ING vor fi afectați! Anunțul care produce PANICĂ.

Astfel, ING anunta ca in zilele de 15 si 23 octombrie, in intervalul 01:00-04:00, nu vor posibile platile cu cardurile la POS-uri si online, tranzactiile de la ATM-urile ING, iar serviciul Home’Bank nu va fi disponibil.

Mai mult, ING si-a anuntat clientii, joi, ca imediat dupa incidentul din 10 septembrie a inceput, impreuna cu furnizorii, un proces etapizat de inlocuire a echipamentelor afectate si de suplimentare a capacitatii de procesare si de stocare a datelor.

Totodată, în ceea ce priveste implementarea decontarii SEPA pentru transferurile in euro, ING precizeaza ca aceasta cerinta legala are ca termen limita de implementare data de 31 octombrie, iar actualizarea periodica a aplicatiilor software, folosite la plata cu cardurile Visa si Mastercard, este obligatorie pentru toate bancile si se efectueaza in fiecare an in lunile aprilie si octombrie, potrivit

„Noile solutii tehnice pe care trebuie sa le aplicam si diversitatea acestora ne obliga sa efectuam modificarile in mai multe faze succesive. Tehnic vorbind, este imposibil sa implementam aceste actiuni de la o zi la alta. Vom face insa aceste schimbari in asa fel incat sa nu iti cream inconveniente”, precizeaza ING, potrivit Ziare.com

Banca anunta ca, astfel, in zilele de 15 octombrie (in intervalul 01:00-04:00) si 23 octombrie (in intervalul 01:00-04:00), sunt programate astfel de sesiuni, iar in aceste intervale platile cu cardurile ING la POS-uri si online, tranzactiile de la ATM-urile ING si serviciul Home’Bank nu vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *