Skip to content
Politică

Ai parbrizul înghețat? Iată aici câteva reguli simple, care te ajută să scapi de gheață

În condiții de iarnă, șoferii vor fi supuși la tot felul de încercări în trafic, dar până să ajungă acolo, trebuie mai întâi să poată intra în mașini și să o curețe, astfel încât să aibă vizibilitate normală

In timpul iernii, soferilor le este extrem de greu sa isi dezghete masina. Intregul proces este unul anevoios, care le pune rabdarea la incercare de fiecare data.

In principiu, exista cateva reguli simple, care te ajuta sa scapi de gheata aparuta peste noapte. Este recomandat sa pornesti masina cu zece minute inainte sa pleci si sa folosesti un lichid bun de parbriz.

Ken Weathers, de profesie meteorolog, a gasit o alta solutie ingenioasa pentru aceasta problema. Barbatul a realizat in un amestec care iti dezgheata parbrizul in mai putin de un minut, informeaza descopera, citat de antena 3.ro

Ingredientele sunt usor de procurat si nu sunt costisitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi intr-un recipient cu pulverizator 2/3 parti alcool izopropilic si 1/3 apa. In momentul in care solutia este pulverizata pe parbriz, gheata se topeste imediat. Iar pentru ca alcoolul nu va ingheta, poti depozita sticla chiar in masina.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *