Skip to content
Politică

AID reacționează privind situația cartelelor pre-pay. Solicitare către Cioloș

 

Asociația pentru Implementarea Democrație (AID) reacționează privind situația cartelelor pre-pay.

Astfel, AID a cerut, în nenumărate rânduri, reglementările privind cartelele pre-pay, tocmai pentru ca siguranța și viața cetățnilor să poată fi apărată, iar instituțiile statului să beneficieze de toate instrumentele necesare pentru a monitoriza atent situația.

“Premierul Dacian Ciolos confirmă ipoteza lansată cu ani în urmă de către Asociația pentru Implementarea Democrației cu privire la riscurile la care ne supunem cu toții prin situația legată de cartele pre-pay. Șeful executivului a recunoscut că România este una din puținele țări din Uniunea Europeană care încă vinde cartele fără un control de identitate. Mai mult decât atât, a fost nevoie ca oameni nevinovați să-și piardă viața pentru a se afla că teroriștii au folosit cartele pre-pay din România în pregătirea unor atentate în UE!”, se arată într-un comunicat remis de AID.

Astfel, Asociația pentru Implementarea Democrației îi cere, astfel, premierului Dacian Cioloș mai multe implicare pe această problemă extrem de gravă și strigentă, care aduce atingere siguranței românilor și a celorlalți europeni.

“Îi solicităm șefului executivului un calendar clar legat de reluarea dezbaterilor pentru reglementarea cartelelor pre-pay și ne arătăm toată disponibilitatea prezentării ideii care a stat la baza acestei legi atât de necesare”, se mai arată în comunicat, potrivit realitatea.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *