Skip to content
Politică

Air France anulează 60% din zborurile programate pentru luni

Compania Air France a anunțat sâmbătă, că prevede ca din zece zboruri ale companiei, șase vor fi anulate în data de 15 septembrie 2014, ca urmare a unei greve a piloților. Aceștia din urmă se pare că, potrivit companiei, se opun condiţiilor de dezvoltare a unei filiale low-cost a grupului.

„Air France prevede să asigure 40% din zborurile sale pentru ziua de 15 septembrie 2014„, anunţă compania într-un comunicat.

Sindicatul SNPL, care este majoritar, a făcut apel la o grevă pentru perioada 15-22 spetembrie, în timp ce alte două sindicate au solicitat desfăşurarea unei astfel de acţiuni până la 18 septembrie.

Compania îi sfătuieşte „din nou pe clienţii săi care au rezervat un zbor între 15 şi 22 septembrie să-şi amâne călătoria sau să-şi schimbe biletul fără alte costuri suplimentare”, potrivit mediafax.

„Dacă acţiunea socială va continua şi după 15 septembrie, programul zborurilor va fi adaptat în consecinţă. Eventualele repercusiuni vor fi comunicate clienţilor vizaţi cu o zi înainte de plecare”, a mai precizat compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *