Ajutor la pensie important pentru sute de mii de pensionari. Ce noi beneficii primesc?

Sursă foto: Freepik

Ajutor la pensie important pentru sute de mii de pensionari. Ce noi beneficii primesc? Vă spune potrivit infomraților din parlament, dar și păe baza informațiilor de la Casa de Pensii.

Poate și pentru că e an electoral, pensionarii beneficiază de o serie de lucruri pozitive la pensie. Au avut parte, 80% dintre ei, de o creștere de pensie la 1 septembrie. În medie, au primit 650 de lei în plus la pensie.

Newsweek a scris, iar mai jos reluăm, despre prețurile subvenționate pentru biletele de tratament. Aici, parlamentarii oferă un nou sprijin pensionarilor.

Ajutor la pensie important pentru sute de mii de pensionari. Ce noi beneficii primesc

Astăzi, casele de Pensii din fiecare județ trimit pensionarii la tratament. Este vorba de 16 serii pe an, fiecare cu câteva sute de locuri. Sunt zeci, poate sute de mii de pensionari care merg la tratament anual, la prețuri cuprinse între 2.500 și 3.000 lei pentru o perioadă de 16 zile.

Ei trebuie să își ridice biletele de la casele de pensii. Acestea se află în orașele de reședință care se pot afla la zeci de kilometri de locuința lor.

Parlamentarii au trecurt un proiect în Senat prin care pensionarii își pot lua biletele de tratament de la primărie. Astfel, evită un drum de câteva ore, de zeci de kilometri și birocrație.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: