Skip to content
Politică

Al doilea om din PNL arată cu degetul către PSD în principalul scandal al momentului

Al doilea om din PNL arată cu degetul către PSD în principalul scandal al momentului, legat de numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

CITEŞTE ŞI: Ghinion! Se anunță probleme uriașe pentru MRU la votul din Parlament. Elementul care îl poate ”îngropa” la vot pe senatorul PNL

„Sunt 9 luni de când conducerea SIE nu mai este asigurată de un director civil, urmare a demisiei lui Teodor Meleșcanu din septembrie 2014.Propunerea făcută ieri (miercuri – n.r.) de președintele Klaus Iohannis pentru această poziție, în persoana lui Mihai Răzvan Ungureanu, este una foarte potrivită”, a scris, joi, pe Facebook, Marian Petrache, secretarul general al liberalilor.

În opinia lui Petrache, „încercarea PSD de a tergiversa numirea directorului SIE reprezintă o dovadă de iresponsabilitate, lucru pe care UNPR și UDMR l-au înțeles, acesta fiind și motivul pentru care au exprimat o poziție de susținere”.

1 comentariu la “Al doilea om din PNL arată cu degetul către PSD în principalul scandal al momentului

  1. Asta spune ca sunt noua luni de parca l-a tinut dracu pe Iohannis al lui sa faca nomonalizarea pana acuma. Si cand te gandesti ca asta e unul dintre aia considerati mai rezonabili din PNL-ul asta basist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *