Skip to content
Magazin Societate

Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral şi se recuperează într-o clinică din Elveţia

Alain Delon, 83 de ani, a suferit un accident cardio-vascular şi a avut o „uşoară” hemoragie cerebrală în urmă cu câteva săptămâni, potrivit BFM TV.

El se odihneşte într-o clinică din Elveţia, a anunţat fiul său cel mare, Anthony Delon. Funcţiile vitale sunt „perfecte şi starea sa stabilă, potrivit medicilor”, a spus acesta, informează news.ro.

Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală„, a spus Anthony Delon pentru AFP. „El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie„.

Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, potrivit medicilor, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice„, a concluzionat fiul lui Delon.

La mijlocul lunii iunie, apropiaţi ai lui Alain Delon au declarat pentru AFP că actorul a fost internat la spitalul american din Neuilly „pentur ameţeli şi pentru dureri de cap aparent minore”. „Simptome probabil datorate unei aritmii cardiace suferite de actor”, a precizat sursa.

Legendă a cinematografiei, Alain Delon a primit anul acesta, la Cannes, un Palme d’Or onorific pe care i l-a înmânat fiica sa, Anouchka. Extrem de emoţionat, actorul a avut un discurs cu accente testamentare, vorbind despre „un omagiu postum, dar primit în viaţă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *