Alain Delon nu şi-a pierdut luciditatea, spune avocatul său

Sursă foto: Pinterest

Alain Delon nu şi-a pierdut luciditatea, contrar celor afirmate de fiii săi, şi este doar afectat din punct de vedere fizic, afirmă avocatul său Christophe Ayela într-un interviu acordat publicaţiei Le Parisien.

Avocatul a reacţionat la cererea de tutelă formulată de fiul actorului, Anthony, susţinută de un alt fiu, Alain-Fabien. „Nu sunt de acord cu fiii săi, care vor să îl pună sub tutelă. Mi se pare inutil şi abuziv”, a declarat avocatul actorului în vârstă de 88 de ani. „Susţin că el este încă foarte coerent. Alain Delon este cu siguranţă ‘diminuat’, dar este încă printre noi”.

El a respins argumentul potrivit căruia un medic ar fi constatat o ” dispariţie a discernământului” la vedetă: „Acest medic nu este un expert. Probabil că a nimerit lângă el într-o zi în care nu era în cea mai bună formă şi, fără îndoială, l-a respins”.

Un alt medic împuternicit de parchetul din Montargis urmează să evalueze în scurt timp starea de sănătate a lui Alain Delon, care locuieşte la Douchy (Loiret). O măsură de protecţie judiciară ar putea fi apoi decisă, notează AFP.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: