Alain Delon va fi înmormântat acasă, la moșia sa din Douchy. Funeraliile au loc sâmbătă, în cea mai strictă intimitate

sursa: X

Alain Delon, care a murit duminică la vârsta de 88 de ani, va fi înmormântat la proprietatea sa din Douchy, Loiret, așa cum și-a dorit. Ceremonia va avea loc sâmbătă, scrie FranceBleu. 

Alain Delon va fi înmormântat sâmbăta aceasta la domeniul său din Douchy (Loiret), potrivit monseniorului Jean-Michel Di Falco, care va celebra funeraliile la cererea actorului. „Alain mi-a cerut să o fac când era în viață, era planificată de mult timp”, a declarat fostul episcop de Gap pentru France Bleu Orléans. Episcopul, care se descrie ca un prieten al actorului decedat duminică, a fost sunat în ultimele ore de copiii lui Alain Delon și este deja în drum spre Douchy, deoarece „vom avea nevoie de câteva zile pentru a pregăti funeraliile”, a adăugat el. Alain Delon, care a murit duminică la vârsta de 88 de ani, își exprimase dorința de a fi înmormântat acasă.

Înmormântarea la domiciliu este strict reglementată în Franța, dar prefectura Loiret își dăduse deja acordul de principiu în urmă cu câțiva ani pentru ca „Samuraiul” să fie înmormântat la Douchy. Aceasta a confirmat, de asemenea, că un decret care autorizează înmormântarea sa pe proprietatea sa va fi emis imediat dacă familia sa va solicita acest lucru.

Conform dorinței sale, funeraliile lui Alain Delon vor avea loc în capela pe care a construit-o în apropierea casei sale. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în prezența celor trei copii ai săi, în cea mai strictă intimitate. Înainte de aceasta, familia și prietenii săi se vor putea aduna într-o mică casă adiacentă capelei, unde rămășițele sale vor fi expuse. Mormântul său, deja săpat, se află în spatele altarului capelei, în jurul căruia sunt îngropați aproximativ cincizeci dintre câinii săi.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: