Skip to content
Politică

ALARMANT! Atac cu armă albă într-o biserică din Capitală

bzv.ro

Un atac cu armă albă a avut loc, miercuri dimineață, la biserica Sfantul Anton din București, potrivit unui comunicat remis Hotnews.ro, de Poliția Locală.

”Miercuri, ora 9, dimineata. La biserica Sfantul Anton din mijlocul Bucurestiului, administratorul se pregateste sa deschida usile lacasului de cult. Cineva, insa, nu are rabdare. E un tanar de 35 de ani. Intra grabit in Casa Domnului, se uita cu atentie la icoane, la altar si….scoate un cutit cu lama de 6 centimetri. Pe motiv ca biserica este casa sa, tanarul il alearga pe administratorul bisericii cu briceagul din dotare.

Nu se lasa pana nu-l alunga pe batran din Casa Domnului, iar usile lacasului nu sunt zavorate.

Agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti l-au gasit pe H.M.A. tocmai cand se pregatea, bagat sub o icoana, sa doarma. Tanarul a declarat politistilor locali ca a scos arma alba pentru a-l intimida pe administratorul bisericii Sf. Anton, acesta fiind, in opinia atacatorului, un intrus in casa sa.

Persoana in cauza a fost retinuta si condusa la sediul sectiei P.L.M.B. din Centrul Istoric acolo unde s-a constatat ca tanarul are, de fapt, domiciliul in Botosani.
Asupra barbatului au mai fost descoperite doua pachete de mici dimensiuni ce contineau materie vegetala suspecta. Dupa intocmirea actelor procedurale, tanarul a fost predat Politiei Nationale pentru continuarea cercetarilor”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *