Skip to content
Societate

Alba: Familii nevoiaşe, sprijinite de Crăciun de angajaţii Penitenciarului Aiud

Mai multe familii nevoiaşe din Aiud au primit toate cele necesare pentru masa de Crăciun din partea angajaţilor Penitenciarului din oraş, care, totodată, au colindat vârstnicii de la un aşezământ social, potrivit unui comunicat transmis, marţi, către agerpres, de instituţie.

„Continuând tradiţia ultimilor ani de Crăciun ‘Oameni pentru Oameni’, angajaţii Penitenciarului Aiud s-au implicat şi anul acesta în număr foarte mare, pentru a aduce un strop de bucurie şi speranţă în sufletele oamenilor, mai ales în această perioadă a anului. Munca în echipă a adus rezultatele aşteptate, astfel că, dincolo de problemele şi greutăţile inerente muncii pe care o desfăşurăm în fiecare zi, am ales să ne implicăm ca de fiecare dată în viaţa comunităţii, ajutându-i atât cât se poate pe cei mai puţin norocoşi, pe cei care au nevoie de un zâmbet sau măcar o alinare. Ideile au fost multe, dar anul acesta am încercat să aducem spiritul sărbătorilor mai aproape pentru mai multe familii nevoiaşe din Aiud, asigurându-le toate cele necesare pentru masa de Crăciun”, menţionează sursa citată.

Alte fonduri au fost donate campaniei „Împreună pentru Alex”.

De asemenea, angajaţi ai Penitenciarului Aiud au dus colindul lor persoanelor vârstnice cazate la aşezământul social „Acoperământul Maicii Domnului” din Unirea.

Reprezentanţii Penitenciarului mai precizează că o parte dintre angajaţi au donat sânge, iar tichetele primite cadou au fost donate mai departe „pentru a umple sacul cu cadouri al Moşului”. Cei care nu au putut dona sânge au contribuit, fiecare după posibilităţi, fie cu sume de bani, fie cu bunuri specifice sezonului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *