Skip to content
Alba Știri locale

Alba: Focar de COVID-19 la ISU, anunțat după câteva zile. Opt angajați ai instituției și doi ai dispeceratului SAJ, infectați

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Opt angajați ai ISU Alba și doi ai dispeceratului integrat al Serviciului Județean de Ambulanță au fost depistați cu coronavirus. Potrivit șefului ISU, colonelul Adrian Guia, aceștia sunt asimptomatici sau au forme ușoare ale bolii.

Focarul a apărut săptămâna trecută, dar autoritățile județene nu au raportat cazurile din proprie inițiativă, așa cum fac de obicei, cel mai probabil pentru a nu induce panică. Cel puțin așa sună informația semioficială venită din partea autorităților.

" "
" "

Colonelul Guia spune că toate cazurile sunt sub control și că doar personalul cu teste negative este în prezent activ.

Este vorba despre opt angajați ISU Alba (patru de la dispecerat) și doi de la SAJ (tot din cadrul dispeceratului comun).

”Toți colegii noștri se simt bine, urmează să fie externați săptămâna aceasta, iar doi au fost deja externați”, a spus Guia.

Doi dintre angajați s-au îmbolnăvit în timpul concediului de odihnă, două cazuri provin de pe echipajele SMURD care transportă suspecți de COVID-19, iar alte patru persoane s-au îmbolnăvit prin contact în timpul mesei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *