Skip to content
Alba Internațional

Alba Iulia: Dublu ghinion pentru un bărbat din Cugir: mascaţii care îl căutau pentru un mandat european i-au găsit plante de cannabis în grădină

Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat de 49 de ani, din Cugir, căutat de autorităţile din Austria pentru infracţiuni contra patrimoniului, a fost reţinut de poliţiştii din Cugir. Acesta era dat în urmărire în baza unuii mandat european de arestare emis în Austria. La domiciliul acestuia au fost identificate plante de canabis.

Potrivit IPJ Alba, a data de 25 iunie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 49 de ani, din Cugir, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Austria, pentru săvârşirea, pe teritoriul acestui stat de infracţiuni contra patrimoniului.

Bărbatul va fi prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior Curţii de Apel Alba Iuia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, la domiciliul bărbatului au fost identificate 10 plante, cu caracteristici specifice plantei de canabis, care erau plantate de în grădină şi în mai multe ghivece.

Urmează ca aspectele privind deţinerea drogurilor de risc să fie cercetate de procurorii DIICOT Alba, structura competentă în investigarea acestui tip de infracţiuni, potrivit Adevarul.

1 comentariu la “Alba Iulia: Dublu ghinion pentru un bărbat din Cugir: mascaţii care îl căutau pentru un mandat european i-au găsit plante de cannabis în grădină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *