Skip to content
Alba Știri locale

Alba: Primarul comunei Ciugud, a fost diagnosticat cu COVID-19

Facebook/Gheorghe Damian

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud din județul Alba, a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta este carantinat la domiciliu, iar starea sa este bună, a precizat pentru G4Media.ro purtătorul de cuvânt al primăriei, Dan Lungu.

„Am fost informați și noi astăzi că domnul primar a fost diagnosticat cu SARS-COV-2. De câteva zile domnul primar a luat decizia de a se autoizola și apoi a fost carantinat la domiciliu. Din fericire starea sa de sănătate este bună și, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă ușoară. La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor, iar niciunul dintre noi nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi repetată în zilele următoare pentru o siguranță deplină”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Ciugud.

Acesta a precizat că, marți dimineață, a fost dezinfectată clădirea primăriei și că vor fi sporite toate măsurile de protecție.

„Activitatea Primăriei Ciugud nu este afectată, însă toate activitățile cu publicul se vor desfășura cu și mai multe măsuri sporite de siguranță. Facem un apel la toți cetățenii să respecte măsurile sanitare impuse pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-COV-2 și să poarte masca în toate spațiile publice, indiferent că sunt închise sau deschise”, a adăugat Dan Lungu.

În comuna Ciugud, rata de infectare cu Covid este de 5,50 la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *