Skip to content
Alba Știri locale

Alba: S-a deschis centrul de vaccinare drive-thru din Alba Iulia. Ce premii oferă organizatorii

Inquam Photos/Octav Ganea

Primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Alba Iulia s-a deschis vineri dimineaţa, în parcarea Stadionului Cetate. Autorităţile intenţionează să ofere astfel posibilitatea de vaccinare pentru aproximativ 1.500 de persoane, în trei zile.

Vaccinul folosit este cel de la Pfizer şi nu este nevoie de programare prealabilă. Vaccinarea se face din maşină, în baza actului de identitate.   La deschiderea centrului drive-thru au fost prezenţi directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, primarul Gabriel Pleşa, directorul Crucea Roşie Filiala Alba – Adrian Duşa.   Vaccinarea se face de către echipe mobile de voluntari, medici şi asistenţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba şi Direcţia de Sănătate Publică.   Programul centrului drive-thru de la Alba Iulia este vineri (14 mai), sâmbătă (15 mai) şi duminică (16 mai), între orele 8.00 şi 20.00.

Patru medici de la DSP Alba, cinci ai Spitalului Judeţean şi peste şapte asistente şi voluntari se vor ocupa de partea logistică la acest centru mobil de vaccinare. Voluntarii vor lucra timp de trei zile în ture: o tură de la ora 8.00 la ora 14.00 şi tura a doua de la ora 14.00 la ora 20.00.   Primele 100 de persoane care vor veni vineri, sâmbătă şi duminică la Centrul de Vaccinare Drive Thru vor fi premiate cu un tichet pentru spălarea exteriorului autoturismului. În total sunt 300 de astfel de premii, suportate de un om de afaceri care a ales să rămână anonim, informează adevarul.ro.

Va fi organizată şi tombolă pentru cei care se vaccinează, cu următoarele premii:

Premiul 1: Smart TV – LG – 123 Cm – 4K

Premiul 2: Aspirator Vertical BOSCH

Premiile 3-5: Boxă portabilă Well

Extragerea va avea loc duminică, la finalul campaniei de vaccinare.

1 comentariu la “Alba: S-a deschis centrul de vaccinare drive-thru din Alba Iulia. Ce premii oferă organizatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *