Skip to content
Alba Știri locale

Alba: Se deschide prima bază de agrement estival, în condiţiile impuse de autorităţile sanitare

Facebook

Baza de agrement a Primăriei Blaj se deschide în acest weekend, în condiţiile impuse de autorităţile sanitare. Tarifele au rămas la nivelul din 2019.

Sezonul estival 2020 la baza de agrement Blaj va începe oficial sâmbătă, 27 iunie, odată cu redeschiderea ştrandului pentru adulţi şi a celor trei bazine pentru copii. Tarifele de acces au rămas la nivelul celor de anul trecut, neschimbat fiind şi programul de funcţionare al bazei de agrement.

Accesul în baza de agrement Blaj va fi valabil în fiecare zi, de marţi până duminică, între orele 09:00 şi 20:30. Excepţie va fi lunea, zi în care baza de agrement este închisă pentru lucrări de întreţinere. Preţul unui bilet/brăţară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor şi al ieşirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Accesul în baza de agrement a Primăriei Blaj se face în conformitate cu „Regulamentul privind condiţiile necesare a fi respectate pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România”, emis de Ministerul Tineretului şi Sportului îmreună cu Ministerul Sănătăţii, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 505/13 iunie 2020.

Normele privind accesul şi regulile impuse în interiorul bazei de agrement pe perioada de stării de alertă sunt afişate la intrarea din strada Iuliu Maniu şi vor fi comunicate de către angajaţii bazei, care vor asigura implementarea măsurilor necesare desfăşurării activităţii în condiţiile impuse de autorităţile sanitare, potrivit Adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *