Skip to content
Politică

ALDE îl pune la punct pe Bădălău: Aceste lucruri nu pot reprezenta neînțelegeri

botosaninews.ro

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) îl pune la punct pe Niculae Bădălău, senator al Partidului Social Democrat (PSD), în legătură cu ceea ce poate deveni un nou caz Belina: trecerea Bălții Ogrezeni din subordinea Apelor Române în subordinea Consiliului Județean (CJ) Giurgiu.

Într-un status postat vineri pe Facebook, partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu îl invită pe Bădălău la masa discuțiilor, după ce parlamentarul a avut joi seară o ieșire contondentă la adresa filialei județene ALDE Giurgiu, din cauză că senatorii lui Tăriceanu absentaseră de la votul privind speța Ogrezeni.

CITIȚI ȘI: Tensiuni în coaliția de guvernare. Ce spune Bădălău despre ALDE

Iată mesajul integral al celor de la ALDE:

„Ca urmare a declarațiilor făcute de dl. Niculae Bădălău, senator PSD de Giurgiu, Departamentul de Comunicare al ALDE face următoarele considerații și precizări:

PSD și ALDE se află într-un parteneriat la guvernare, al cărui principal obiectiv este acela de a asigura României dezvoltarea, iar cetățenilor bunăstarea.

Este un obiectiv asumat prin programul de guvernare votat de către majoritatea parlamentară și pe care vrem să îl ducem la îndeplinire.

Situația la care face referire dl. Niculae Bădălău se referă la o problemă de interes local în județul Giurgiu și care poate fi soluționată dacă cei implicați se vor așeza la aceeași masă pentru a discuta și a decide împreună ce este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă.

Este un lucru normal ca într-o coaliție să mai apară și divergențe, dar ele pot fi depășite prin intermediul unui dialog între parteneri.

Orice problemă de interes local poate fi rezolvată la nivelul celor două filiale. Nu dorim să spunem că nu este vorba de un obiectiv important pentru coaliția locală, ci doar că aceste lucruri nu pot reprezenta neînțelegeri la nivelul central al coaliției.

Coaliția PSD-ALDE a funcționat bine până în acest moment pentru că ambele partide au fost preocupate de implementarea obiectivelor la care ne-am angajat în fața cetățenilor care ne-au votat.

Pe mai departe ALDE va urmări, alături de partenerii din PSD, ca toate măsurile pe care le-a promis românilor să fie duse la îndeplinire, astfel încât să le asigurăm acestora un trai mai bun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *