Skip to content
Politică

UPDATE Partidul păstrează suspansul / ALDE își desemnează astăzi candidații EXCLUSIV SURSE

UPDATE 14:04

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) păstrează suspansul în ceea ce priveşte candidaţii pentru primăriile din Bucureşti.

Astfel, formaţiunea politică încă nu şi-a anunţat candidatul pentru Primăria Generală.

Redăm mai jos comunicatul ALDE primit, luni, de redacţia PSnews.ro:

„Conducerea Alianței Liberalilor și Democraților a validat, astăzi, 11 aprilie a.c., candidații pentru funcțiile de primar la patru sectoare ale Bucureștiului, precum și în mai multe localități din județul Ilfov. În cadrul Comisiei de fuziune a ALDE, au fost validați următorii candidați: Stelian Damov – pentru Primăria Sector 2; Ștefan Spiridon – pentru Primăria Sector 4; Dan Marian – pentru Primăria Sector 5 și Robert Stan – pentru Primăria Sector 6.

Dintre candidații validați pentru primăriile localităților din județul Ilfov, anunțăm numele domnului Ioan Moșteanu, care va candida la Primăria Voluntari, una din cele mai mari unități administrative din județ.

Conducerea Alianței Liberalilor și Democraților urează succes tuturor candidaților săi”.

––––

Potrivit unor surse citate de PSnews.ro, în ședința de astăzi ALDE își va desemna candidații la primăriile de sector și la primăria Capitalei.

Astfel, potrivit surselor PSnews.roLaura Chiriac va fi candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 1, Stelian Damov candidatul pentru Sectorul 2, Elena Petrescu va fi candidatul ALDE pentru primăria Sectorului 3, Ștefan Spiridon va fi desemnat pentru primăria Sectorului 4, Dan Marian va fi candidatul pentru Sectorul 5 iar Robert Stan va fi desemnat pentru primăria Sectorului 6.

În ceea ce privește primăria Capitalei, se discută între Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, co-președinții ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *