Skip to content
Politică

ALDE își strânge oaste. Calimente: Am vorbit cu membri PNL și PMP

ph-online.ro

Preşedintele ALDE Arad, Mihăiţă Calimente, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia pe care o conduce are uşile deschise pentru cei care vor să li se alăture, subliniind că recent au avut loc discuţii pentru cooptarea unor membri PNL şi PMP.

„Zilele trecute ni s-a alăturat fostul lider al Organizaţiei municipale UNPR Arad, Alexandru Vlasiu, fost pentru scurtă vreme membru al PMP Arad, urmare fuziunii celor două partide. S-a discutat, de asemenea, şi cu alţi membri mai mult sau mai puţin marcanţi din PMP şi PNL, care şi-au manifestat interes pentru înscrierea în ALDE”, a afirmat Mihăiţă Calimente, conform agerpres.ro.

Prezent în conferinţa de presă, Alexand Vlasiu a spus că a decis să treacă la ALDE, deoarece „nu poate sta în expectativă, aşteptând să se termine procesele referitoare la valabilitatea sau anularea fuziunii, care ar putea dura chiar şi doi-trei ani”.

Nu în ultimul rând, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele Organizaţiei municipale Arad, Florin Galiş, a anunţat că s-a decis cooptarea lui Vlasiu în Biroul Permanent Municipal Arad.

1 comentariu la “ALDE își strânge oaste. Calimente: Am vorbit cu membri PNL și PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *