Skip to content
Politică

ALDE, propunere inedită care îi vizează pe membrii echipelor de handbal și de volei feminin CSM București

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), duminică, printr-un comunicat de presă remis redacției de știri Psnews.ro, face publică inițiativa de acordare a titlului de „Cetățean de Onoare” pentru membrii echipelor de handbal și volei feminin ale CSM București .

„Membrii echipelor de handbal și de volei feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) București au fost propuși pentru conferirea titlului de „Cetățean de Onoarea al Municipiului București”, pentru merite sportive deosebite. Amintim că în primăvara acestui an, CSM București a câștigat atât Cupa României, cât și Liga Campionilor la handbal feminin, iar echipa de volei feminin a câștigat Cupa Challenge, un trofeu european considerat de către cronicarii sportivi drept cea mai mare performanță a unei echipe românești, după Revoluția din 1989.
La finalul acestei săptămâni, consilierul general al ALDE Ion Valentin Voicu, a înaintat Consiliului General al Municipiului Bcurești un proiect, prin care să fie recunoscute performațele sportive deosebite ale membrilor celor două echipe feminine ale CSM București. Totodată, consilierul ALDE a propus și înființarea unui Consiliu Consultativ pe Probleme de Tineret, pe lângă Consiliul General al Municipiului București, ca structură consultativă, fără personalitate juridică, care să se implice în elaborarea și monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului, la nivel local”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *