Skip to content
Politică

Alegeri 2016. Gheorghe Flutur, la momentul adevărului: stă la masă cu „un oportunist”? EXCLUSIV

Senatorul PNL de Suceava Gheorghe Flutur (fost ministru PDL al Agriculturii în guvernul Emil Boc) este la momentul adevărului. Stă politicianul la masă cu „un oportunist”?

Amintim că, joi, parlamentarul a anunţat că raţionamentul politic şi calculele au făcut ca PNL să-şi înlocuiască propriul candidat pentru Primăria Suceava, deputatul Ioan Balan, cu actualul primar independent Ion Lungu, care se află la al treilea mandat şi apare în sondajul sociologic al PNL cu o încredere şi o intenţie de vot de peste 50%, potrivit hotnews.ro.

Pe 13 ianuarie, Lungu anunţase că doreşte să se întoarcă in PNL, după ce Flutur (preşedintele organizaţiei Suceava) afirmase că edilul este „un oportunist, un om cu care nu se poate face echipă”. Amintim că, în 2013, Ion Lungu făcuse parte din valul PDL-iştilor care, luând exemplul din 2012 al prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde, au părăsit partidul. Deşi, în general, portocaliii s-au îndreptat spre PNL, Lungu a rămas independent (nedorind să-şi rişte mandatul edilitar), în ciuda mai multor negocieri privind întoarcerea lui Ion Lungu în PNL, partid pe care îl părăsise chiar înaintea alegerilor locale din 2008.

Vineri, PSnews.ro l-a contactat pe Gheorghe Flutur, întrebându-l dacă îşi menţine declaraţia din ianuarie cu privire la „oportunistul” Lungu.

Iniţial, fostul ministru a încercat să se eschiveze, pretextând că se află într-o şedinţă de colegiu director şi că nu are nimic de declarat în plus faţă de ce spusese  în conferinţa de presă de joi. Totuşi, la insistenţele noastre, dacă îşi menţine părerea despre Ion Lungu, Flutur a răspuns: „Deci e colegul meu, mergem la câştig la Suceava. Nu vreau să comentez altceva”.

1 comentariu la “Alegeri 2016. Gheorghe Flutur, la momentul adevărului: stă la masă cu „un oportunist”? EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *