Skip to content
Politică

Alegeri 2016. Oamenii lui Geoană nu dau doi bani pe boicotul lui Dragnea: O cacealma!

Alegeri 2016. Oamenii fostului preşedinte al Senatului Mircea Geoană nu dau doi bani pe boicotul preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

Într-un comunicat trimis, vineri, PSnews.ro, Partidul Social Românesc (PSRO) consideră că amenințarea PSD cu boicotarea alegerilor locale dacă alegerea primarilor în două tururi va fi pusă în practică este „un teatru de prost gust. O cacealma pe care Liviu Dragnea o joacă pentru a-l ține pe premierul Cioloș în șah”.

“Nu au nici cea mai mică intenție să nu participe la alegeri, ci încearcă să-l țină pe primul ministru prizonierul promisiunii făcute în schimbul votului de la investitură și a unei iluzorii susțineri în Parlament. Așa se întâmplă când te faci frate cu dracul ca să treci puntea – vine înapoi și îți cere taxă de trecere”, a declarat președintele PSRO Mircea Geoană.

PSRO susține alegerea în două tururi din motive de reprezentativitate sporită oferită viitorilor primari.

„Principial vorbind, însă, apelarea la o OUG nu este o soluție democratică. Nu întotdeauna scopul, chiar și unul nobil, scuză mijloacele. O lege aprobată în Parlament este calea corectă de urmat. În acest fel, și PNL va avea ocazia de a-și repara greșeala făcută în 2015, când a votat legea alegerii primarilor într-un singur tur alături de PSD.

Alegerea primarilor în două tururi de scrutin va permite și o șansă mai bună pentru reînnoirea clasei politice, dând ocazia partidelor mici sau nou apărute pe scena politică să aibă o șansă corectă în alegeri”, se mai arată în comunicat.

1 comentariu la “Alegeri 2016. Oamenii lui Geoană nu dau doi bani pe boicotul lui Dragnea: O cacealma!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *